dissabte, 7 de maig de 2011

Concert benèfic de LO TERRENO a Tortosa


Hola companys i companyes! El proper dissabte 14 de maig estem preparant un concert que serà molt potent i m'agradaria que qui pugui vingue a visitar-nos un cop més a les Terres de l'Ebre.

Doncs bé, com a Associació Cultural Lo Terreno, fem un concert benèfic a favor de AFATE (Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de les TErres de l'Ebre). És una entitat que fa tallers i teràpies tant per als mateixos malalts com per als familiars d'aquestos per intentar conviure amb la malaltia que està en ple auge en la nostra societat.

El fet detonant que ens ha fet decidir per aquesta entitat ha estat que amb la situació de crisi econòmica les seves subvencions s'han rebaixat notòriament (de 30 mil € a 5 mil €).

Dit això i reflexionat, hem preparat un concert amb dos grups de primer nivell nacional (entrada anticipada 8€ i taquilla 10€). El primer són NadaQueDecir, que han firmat amb la Warner Music i són imatge i posen la música del nou anunci del Seat Ibiza Espotify (el pots veure ara per TV). L'altre cantant és ErPeche, també de la Warner, que ha estat ja número 1 als 40 Principales i ara està a punt de treure disc (és estil Estopa/Melendi) *** http://www.concertsloterreno.blogspot.com/ *** <--- aquí trobaràs tota la informació referents a ells dos i els punts de venda de les entrades.

Entre tots podem ajudar a AFATE i alhora passar una nit inoblidable!

Una abraçada


Fèlix Rodríguez i Fandos
Portaveu Associació Cultural Lo Terreno
felixrfandos@gmail.com
606 759 533

--