dijous, 8 de gener del 2009

PROGRAMA Nº 62 PER A RÀDIO RÀPITA "POESIA PER LA PAU"



Molt bona nit estimats amics i amigues de "Poesia per la Pau" de Glòria Fandos, una vegada més estic amb tots vosaltres amb l'espai poètic que s'emet quinzenalment des dels estudis de Radio Ràpita, situats al segon pis del seu ajuntament i ho podreu escolat en dijous a partir de les 9'15 de la nit, a més de poesia us podreu trobar temes d'actualitat, literaris, humans, tradicionals, musicals, mèdics... Gràcies a la regidoria de Cultura, vaig començar, ara fa tres anys amb Josep Pitarch, després Ràpita Balaguer i ara la regidora de Cultura Amparo Pèrez. Gràcies a l'Hernan Subirats de control...i he de dir que trobarem a faltar a l'Ivan Subirats, que estava al control fins abans de les festes, que de moment no ens acompanyarà, et trobarem a faltar Ivan, t'enviem una salutació i una abraçada molt forta, i et desitgem que hagis passat unes molt bones festes de Nadal de Cap d'Any i Reis, fins aviat Ivan. Aquest programa també ho podreu escoltar per Internet a radiorapita.com


Començaré recordant el Nadal, que encara el tenim aquí, agafat al cor, com sempre havia de ser, amb un regust dolç als llavis i a la boca...per moltes coses. Però sobre tot pel torró..i ara toca fer regim, com sempre, però que quasi mai acomplim.


Com he dit recordarem el Nadal amb uns petits poemes, inèdits per suposat.


"Torna Nadal" "Els Reis d'Orient" i "Navidad eterna "


Avui ens acompanya l'amiga i veïna de la Ràpita, col·laboradora de "Poesia per la Pau"que ens ha acompanyat altre vegades, la senyora Fina Tenesa.


Bona nit Fina, benvinguda.


Acabem de passar les Festes de Nadal, com les has passat?


Has fet poemes nous?


T'agrada escriure poesia, o també narració?


Bé, així quan vulguis ens llegiràs les que tens preparades, endavant.


...


Precioses poesies Fina, ha estat un plaer escoltar-te.


T'esperem que vinguis més vegades, si et ve de gust.


Bona nit Fina, moltes gràcies per acompanyar-nos i un altre dia t'esperem. Bona nit.


I a tots vosaltres amics i amigues de la poesia us espero d'aquí quinze dies, amb més poemes i més coses de la nostra gent, dels nostre pobles i de més enllà, us espero i no em falteu molt bona nit.


8 de gener de 2008