diumenge, 22 de març del 2009

POEMS&BLOGS, POETES A LA XARXA




Què millor dia per celebrar una trobada poètica que el dia 21 de març, Dia Internacional de la Poesia? Així es va fer a Vilafranca del Penedès, però en el marc de les noves tecnologies, com són els blocs. Poetes amb blocs poètics, requisit imprescindible per participar.
Va ser per mi una gran satisfacció participar a la Primera Trobada de “Poems&Blogs, Poetes a la xarxa”. Excel·lent idea de la gran poetessa senyora Violant de Bru, que té diversos blocs.
El tenir bloc va ser idea del meu fill, fa poc més d’un any, per publicar poemes, escrits de tota mena, presentacions de llibres. Donar a conèixer el meu itinerari literari, una opció a la comunicació, a l’intercanvi de idees per aquesta finestra oberta al món que és obrir un bloc, mitjà innovador, ja molt prolífic. Ens aporten riquesa, bellesa, és un món fantàstic. M’ha donat opció a participar en aquesta trobada poètica.




Gràcies a la senyora Violant de Bru, caçadora de poetes i de blocs. Tinc l’orgull de formar part del Calendari Poètic i Col·laboradora d’excepció del seu bloc.
És molt agradable formar part d’aquesta trobada de “Poetes a la Xarxa” tan ben organitzada per Violant, a Vilafranca del Penedès, i que sigui un pas molt important que forma part dels meus camins poètics i de paraules, de comunicació, d’harmonia, d’amistat i de pau. Allò més important i l’únic que desitgem en el caminar senzill i quotidià del dia a dia, dels que estimem la poesia i les paraules.

Enhorabona per la gran acceptació de participants a aquesta Trobada, i desitjo que continuï per molts anys, com així torna la primavera...

2 comentaris:

Violant de Bru ha dit...

Moltes gràcies Glòria per haver compartit amb nosaltres aquest gran dia poètic, d'haver contribuït amb els teus poemes en aquesta trobada blocaire. Esperem que ens poguem tornar a trobar i seguir celebrant el dia de la poesia.
Una abraçada!!!

Calvared ha dit...

Estic amb tú en tot el que dius. La trovada per mi ha sigut fantástica. Un plaer compartirla am tots vosaltres.
Una forta abraçada