dissabte, 11 de desembre del 2010

PROGRAMA 106 DE “POESIA PER LA PAU”


Com el Nadal ja el tenim aquí, a la volta del cantó, en l’espai poètic del dia 9 de desembre, vaig començar amb uns petits poemes dedicats a aquestes entranyables festes, dels llibres al “Vent de l’Ebre” i de “Llum de tardor”

Vàrem tenir com a convidat a Rafa Balaguer, de la Associació Cultural “Morrapita” en defensa dels jocs tradicionals, com la morra i altres i també del folklore dels cantadors de la jota improvisada i les Rondalles, que recentment s’ha reconegut també com a folklore, no només de les Terres de l’Ebre, si no també de tota Catalunya.

Rafa principalment ens va parlar de les pròximes activitats que faran a la Ràpita, com serà la col·laboració a la Marató de TV3, per recaptar fons per a la investigació de malalties medul·lars i cerebrals adquirides.

Els impulsa la il·lusió, les ganes de treballar, de seguir amb aquestes tasques tan humanes i que tant necessita la societat, en temps de crisi. Enhorabona a aquesta joventut, que fan palès tenir cor i ànim d’ajudar, envers a les persones que ho necessiten. Sentiments que desprenen i, segons Rafa, els torna, multiplicat, en satisfaccions i esperances.