dijous, 23 de desembre del 2010

RECITAL I PRESENTACIÓ A AMPOSTA






PRESENTACIÓ DE "SIRENA DE L'EBRE" I RECITAL DE "POETES DE L'EBRE"




Un èxit i una gran satisfacció, la vetllada literària que vàrem celebrar el passat dia 10 de desembre a les 7’30 de la tarda a Amposta, a la Sala d’adults de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, amb el recital i el canvi de junta del Grup “Poetes de l’Ebre” i la presentació del llibre de relats de la sotasignant.

Acte presidit per la Mari Mar Panisello, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta. L’Alcalde Manel Ferré va excusar la seva absència. Mari Mar ens va dedicar unes paraules entranyables, i va mostrar la seva alegria al donar continuïtat al Grup “Poetes de l’Ebre”, nascut des del principi d’aquesta regidoria. Amb la bona feina feta per Miquel Accensi i la seva junta, passant actualment la responsabilitat a la que fa aquest escrit, i que la nostra poesia vagi endavant amb la il·lusió d’expressar sentiments, com sempre.


A continuació es va presentar el llibre “La Sirena de l’Ebre” de Glòria Fandos, a càrrec de Fèlix Rodríguez i Fandos, president Comarcal d’Unió de Joves de les Terres de l’Ebre, que forma part de la nova junta com a secretari de “Poetes de l’Ebre” .

Varen assistir una gran majoria de participants de poetes i poetesses del grup, delectant al públic amb la riquesa i variació d’estils, versant sobretot al Nadal, amb dolços i sentits poemes, com també ho van ser els pastissets i la mistela de la degustació, per acabar la Festa.




Agrair, com sempre, les bones atencions de l’amiga Joana Serret, directora de la Biblioteca.
Bones Festes Nadalenques i fins la propera celebració.

Glòria Fandos