diumenge, 24 de maig del 2009

PRESENTACIÓ DEL POEMARI "HOJAS DORMIDAS" A SAMPER DE CALANDA


PRESENTACIÓ DEL POEMARI "HOJAS DORMIDAS"

A SAMPER DE CALANDA

El dia 19 de maig i a les sis de la tarda presentàrem el poemari de "Hojas Dormidas" al poble nadiu de l'autora. Coincidint amb la festa de la patrona Santa Quiteria i la Setmana Cultural que estaven celebrant. Fou una gran satisfacció tornar un any més a presentar la meva novetat literària. Participar d'una setmana tan rica i tan plena d'activitats. Altres anys ho feia al primers d'agost, a les festes Majors en honor a Santo Domingo de Guzman. Aquest any en primavera però amb temperatures que semblaven d'estiu.

L'acte estava presidit per l'Alcalde Alfonso Pérez i el regidor de Cultura Senyor Antonio. En les atencions de dels mitjans de comunicació, tres entrevistes de radio cadena Ser la Comarca, i una del canal de T.V d'Aragó

Començarem amb música de C.D., amb el poema musicat per Tomás Simon d'Amposta i cantat per Alicia Gonzalez, Poetas remontad el vuelo inclòs al llibre i guanyador del segon premi a Dublin , Irlanda , el 2001.

Són versos, paraules que avancen, pels carrers de la memòria, del meus pobles i de la meva gent. Senzills camins poètics que deixen empremtes, marcant present, futur, que s'emportarà el vent del temps i de l'oblit, o no.

Es va fer una lectura de poemes, i un èxit de signatura de llibres. Vaig ser obsequiada amb una ceràmica de l'artista turolense Domingo Punter.

Gràcies, com sempre per la bona acollida i bones atencions, de part de les autoritats i del públic assistent que omplia la Sala d'Actes de l'Ajuntament on es fan les trobades Culturals. Amb tot el meu agraïment i fins el pròxim llibre.

Glòria Fandos Gracia