dissabte, 9 de maig del 2009

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “HOJAS DORMIDAS” AL BARRI DEL TEMPLE DE TORTOSA




El dia 22 d’abril a les 7’30 de la tarda, es presentà el llibre de poemes titulat “Hojas Dormidas” de Glòria Fandos, a la Seu de l’Associació de veïns del barri del Temple de Tortosa, a càrrec Fèlix Rodriguez president d’Unió de Joves i la pròpia autora. Acte presidit pel vice-president senyor Moreso. Joan Caballol, Regidor de Cultura de Tortosa i regidor del barri i Paco Rogé, president de la Associació, excusaren la seva absència.
Dia abans de Sant Jordi, per a obrir boca a tant tradicional festivitat. Tot un èxit per ser el primer cop que es realitzava una presentació literària a aquesta Associació de Veïns. Es començà amb música, del poema que comença el segon apartat del llibre, musicat per Tomàs Simón, al piano i cantat per Alícia González.
S’exposà la bona situació de la poesia, popular o èpica, com a micro-històries, i el lloc important que ocupa a la societat, de presses i estrès que estem vivint i ens ajuda a trobar en un fons d’actualitat, de bella forma, la serenor del nostre cor, per fer un descans a la pujada de la costa de la vida del dia a dia.Es realitzà un petit recital poètic per “La Pau de l’Ebre” acabant amb una degustació de pastissets de la terra i brindant amb cava, per l’amor i la Pau. Estimats lectors, espero que us sigui agradós i fins al proper llibre.