dijous, 7 d’abril de 2011

PROGRAMA 113 DE "POESIA PER LA PAU" PER A RÀDIO RÀPITAMolt bona nit, amics i amigues de Poesia per la Pau, espai que s'emet quinzenament en dijous a les 9 de la nit, també ho podreu escoltar per Internet a radiorapita.com. A més de poesia, versos, versets, us trobareu temes d'actualitat, literaris, humans, tradicionals, musicals i més. Gràcies a la regidoria de cultura de l'ajuntament de la Ràpita i al Roge de control.

Recordant al Teixidor, cantador da la jota improvisada, que ens ha deixat recentment, però que a la vegada sempre seguirà en tots natros, i la història que ens ha deixat.

Començaré amb un poema que li he dedicat en motiu del seu traspàs

"El Teixidor ens va deixar dies de festes"

Avui amics tenim com a convidat a Antonio Miravalles, col·laborador, ja veterà... feia temps que no ens acompanyava, ja l'enyoràvem.... de veritat.

Bona nit Antonio. Benvingut.

Que tal, ¿como van la poesias? ¿Ha estado inpirado?
Cuando quiera, ¿nos puede leer alguna?

Bien Antonio, gracias per acompañarnos, le esperamos en otra ocasión.Bona nit...Jo acabo recordant al Teixidor en "Una caminada de poetes"


I a tots vosaltres amics ai amigues de Poesia per la Pau us espero el pròxim dia, amb més poesies i més coses de la nostra gent dels nostre pobles i de més enllà, no em falteu i molt bona nit.


Tortosa 7 d'abril de 2011